EUROVISION 2010 (cronica TV) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

30 mai, 2010

EUROVISION 2010 (cronica TV)

WOW... locul 3, ai nostrii au fost buni!
Am fost dezamagit in timpul interpretarii deoarece Ovi a fost crispat la inceput si era cat pe aci sa rupa vraja... dar Paula Seling s-a dovedit a fi super si ne-a dus dincolo de momentul dificil. Intre "zeitele" Eurovisionului doar ea a dovedit ca poate sa magnetizeze in mod real publicul. Asa am avut parte de voturile traditionale, iar Ovi si-a spalat pacatele pana la finalul cantecului aducand  voturi din tari ce nu au votat niciodata pentru Romania.

Daca mergea un pic mai bine interpretarea din finala si nu nimeream in urma viitorului hit al francezilor, am fi putut spera cu usurinta la locul 2. Locul 1 era rezervat de multa vreme de Germania... insa interpreta "satelitului" a reusit sa ma enerveze la final fiind prea emo-fake. A castigat pe merit, stia de multa vreme ca e favorita asa ca nu avea rost vrajeala de la final...

Despre transmisie... Leonard Miron a fost OK! A inteles exact cum trebuie sa fie o transmisie de Eurovision, distractiva, fara a lua lucrurile prea in serios... "tongue in cheek"... insa in acelasi timp bine informat, bun cunoscator in ale Eurovisionului (reguli, aliante intre tari etc!) TE VREM SI LA ANUL!!! (poate de unul singur)

Geanina Corondan, CATASTROFA... pata de culoare patetica a transmisie, un factor perturbator si pentru Leonard ce nu a reusit sa inteleaga ca Spania avea sa cante din nou. Domnisoara a venit ca din plop la transmisie fara sa stie mare lucru despre ce se intampla si cu ce se mananca in marele show...Prezenta ei a fost inutila, a daunat grav transmisiei si ar fi de dorit sa nu mai apara dandu-si cu parerea acolo unde e clar ca nu se pricepe.

Leonard Miron are in schimb sansa de a putea da romanilor sansa de a vedea Eurovisionul in cel mai pur stil britanic si doar datorita lui anul acesta am reusit sa trec mai usor peste retragerea lui sir Terry Wogan. Multumesc Leonard.. ai facut show adevarat! TVR-ul si-a gasit omul pentru Eurovision.

Oare avem bafta si la Oscaruri de cineva capabil sa duca la capat o asemenea provocare?

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.