30 mai, 2008

De ce sa votezi NUL... (VOTUL NUL CONTEZĂ!!)

Bună tuturor,

În seara asta, la final de campanie... nimic despre filme... câteva cuvinte despre politică.

Recunosc că am fost de fiecare dată un idealist... am lipit afişe, am susţinut schimbarea, democraţia... şi am mers de fiecare dată la vot.

O să merg şi de data asta, însă dezgustat de cea mai proastă şi mai inutilă campanie electorală pe care am cunoscut-o vreodata. Aşa că o să îi votez pe toţi!!! Toţi cei care îmi cerşesc votul... spunând aberaţii şi aceleaşi promisiuni de curăţenie, eliminarea corupţiei şi bunăstare. O să îi votez pe toţi până când se termină tuşul pe ştampilă!!!

Ştiu că sunteţi şi voi dezgustaţi şi plictisiţi... şi nu aveţi deloc chef să mergeţi la vot. Dar vă rog frumos... nehotărâţi sau pur şi simplu indiferenţi. Mergeţi şi votaţi NUL... vandalizaţi buletinul de vot după pofta inimii... dovediţi "dragostea şi admiraţia" faţă de "luminaţii noştii conducători".

A NU MERGE LA VOT:

  • nepăsare, lipsă de conştiinţă civică...
  • sunteţi pasivi, vă lăsaţi călcaţi în picioare... îi lăsaţi să fure, să se aleagă între ei... şi să doarmă liniştiţi noaptea!
  • vă lăsaţi adormiţi de nepăsare... şi faceţi exact ceea ce îşi doresc ei.
BRAVO: Nu îi trageţi la răspundere!!! Fiţi complici, staţi acasă!!!

A MERGE LA VOT ŞI A VOTA NUL:

  • arată că vă interesează...
  • dovedeşte tupeu!!!... că nu sunteţi oi supuse.
  • e o excelentă metodă de NESUPUNERE civică
  • multe buletine de vot VANDALIZATE... cu ură şi imaginaţie... SPERIE!!!
  • voturile NULE EXISTĂ: sunt luate în statistică. Scârba faţă de politicieni e văzută de reprezentanţii partidelor...
  • Oamenii destul de motivaţi ca să se ridice din fotoliu, să meargă la vot... şi să îşi exprime hotărât părerea sunt singurii CAPABILI SĂ SCHIMBE LUMEA.
ORICĂRUI politician îi e frică să descopere oameni hotărâţi, motivaţi şi care ÎL URĂSC!!!
  • arată că nici unul dintre "obosiţii" de pe listă NU MERITĂ SĂ NE CONDUCĂ, sunt nişte gunoaie... sunt nimic.
  • că eşti mai BUN, mai VALOROS, mai CORECT şi mai CAPABIL decât toţi de pe listă.
Sper să îmi înţelegi apelul de a vota nul...
Nu mă refer la cazul în care crezi în cineva... într-un candidat. Atunci când în localitatea ta sunt oameni de valoare... merită să îi votezi... sau merită încă să crezi.

MA ADRESEZ ŢIE.... CELUI CARE NU AI DE GÂND SĂ VOTEZI:
dezgustat, plictisit... cel care crede că nimic nu se poată schimba

DISTREAZĂ-TE!

  • buletinul de vot... tipărit din banii tăi,
  • secţiile de vot ...făcute din banii tăi,
  • reprezentanţii partidelor ... plătiţi din banii tăi,

TE AŞTEAPTĂ... ÎŢI AŞTEAPTĂ PĂREREA

şi eu zic că merită... merită să îi stampilezi pe toţi... merită ca hărtia aceea să suporte... părerea ta din inimă.

nici nu îţi imaginezi cât de multe se pot schimba prin simplul tău act de nesupunere...

"nesimţirea" faţă de PUTERE şi tupeul pot să doboare orice sistem corupt...

Poate că a venit şi timpul tău... poate că o să îi poţi convinge şi pe alţii. Poate e timpul pentru o nouă mişcare pornită dintre noi... prin SMS, prin messenger... pe bloguri.

CAMPANIA LOR S-A TERMINAT... ÎNCEPE CAMPANIA NOASTRĂ!!!


MERGI LA VOT CU ZÂMBETUL PE BUZE, cu prietenii... râzând... pregătiţi să le daţi o palmă burtoşilor şi nesimţiţilor ce ne conduc...

DISTRAŢI-VĂ, VOTAŢI NUL... pentru că asta e părerea voastră despre ei. NU STAŢI ACASĂ...

mi-as dori ca să gândiţi la fel ca mine... să daţi democraţiei o şansă. Democraţia nu inseamnă să stampilezi un nume... ci să îţi exprimi părerea şi ca părerea ta contează.

Vă inchipuiti ce ar însemna ca 20% din voturi să fie nule?


20% din oameni să spună clar că 20% din politicenii noştrii sunt un nimic... nişte mizerii, nişte inferiori.

O să îi înfricoşeze... o să îi doară enorm!

Chiar te rog!!!... nu sta acasă... dacă asta ai de gând să faci: VOTEAZĂ NUL! ... pentru că ei sunt NULI!!!

Citeste tot articolul si Comentariile!

Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones si regatul craniului de cristal) -7/10

Distractiv si amuzant, cel mai nou film din seria Indiana Jones dezamăgeşte doar prin lipsa de prospeţime a lui Harrison Ford şi regia cam molcomă a lui Spielberg. Nimic de rău despre scenariul previzibil… plin de idioţenii hazlii, cascadoriile improbabile, efectele exagerate şi fanteziile despre comori si civilizaţii inexistente… acestea reprezintă doar reţeta succesului unei serii minunate.

USA, UK/ Engleza/ min 147

Ceva lipseşte din noul film cu Indiana Jones… ce îşi respectă atât de bine reţeta încât ajunge să pară în unele momente lent şi plictisitor. Parcă ne e dor de inovaţiile curajoase, de nebuniile şi comicul de situaţie a filmelor din anii ’80. Un film cu Indiana Jones era pe vremuri jumătate fantezie şi aventură… jumătate parodie. De la comorile pline de puteri magice, la mormintele păzite de capcane şi de camere întunecate pline cu şerpi, păianjeni şi alte lighioane… , băştinaşii ce te făceau să răzi (mai mult decât să te înfricoşeze) şi băieţii răi construiţi numai din stereotipuri… filmele păreau că sunt făcute din plăcere şi cu mult simţ al umorului.

Acum după un scenariu scremut ani de zile… maturitatea pare să fi luat mult din plăcerea realizării peliculei… a mai rămas doar frica de a nu dezamăgi publicul şi mai ales de a recupera costurile fantastice ale unui film înţesat cu efecte speciale.

Totuşi Indiana Jones şi regatul craniului de cristal nu e un eşec… dimpotrivă, sunt câteva momente absolut delicioase… urmărirea din junglă cu oameni ce sar dintr-un camion în altul, saltul aproape sinucigaş ce este amortizat aproape poetic de un copac ce aşează maşina direct pe apă… coborârile pe cascade şi mai ales întreaga scenă în care aventurierul nostru ajunge într-un orăşel model ce urmează să fie distrus de un test nuclear… toate astea te aduc cu zâmbetul pe buze şi te fac să nu regreţi nici o clipă că ai văzut filmul.

Nu mi-a plăcut în schimb să îl văd pe Harrison Ford jucând fără convingere rolul. Poate şi scenariul împopoţonat cu aberaţii nu i-a dat prea mari ocazii să intre din nou în pielea personajului, aşa cum nu am apreciat deloc regia vagă a lui Spielberg. Bile negre şi la capitolul romantism: senzualitatea lui Cate Blanchett rămâne nefolosită iar între Karen Allen (în rolul lui Marion Ravenwood) şi dragul nostru arheolog-aventurier lipseşte orice fel de chimie.

În concluzie Indiana Jones si regatul craniului de cristal o să fie pe placul spectatorului dornic de distracţie şi relaxare. Cei care vor dori să găsească şi puţină artă cinematografică sau talent actoricesc… vor fi profund dezamăgiţi… ghinionul lor: filmele cu Indy nu sunt despre asta. Sunt nişte nătângi cei care se aşteaptă la altceva decât distracţie de la un Blockbuster clasic.

Nu pot să vă urez decât vizionare plăcută, filmul merită a fi văzut!

Subtitrare aici (regieLive)


Citeste tot articolul si Comentariile!

29 mai, 2008

Cronicile din Narnia: Printul Caspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) -7/10

Mai matur, mai întunecat… şi plin de bătălii a la „Lord of the Rings”… noul film din seria Cronicilor din Narnia e o continuare reuşită şi doar atât. Dispare magia şi rămâne în urmă o naraţiune războinică… lungă şi monotonă punctată de luciul săbiilor şi de simbolisme religioase… de toate felurile.

USA, UK/ Engleza/ min 147

Îi regăsim pe fraţii Pevensie, la doar un an (în lumea noastră) de evenimentele primului film, într-o Londră întunecată şi sufocată de cel de-al doilea război mondial, dorind să revină în Narnia. Însă pasul în acea lume nu mai este făcut prin misterul şi magia unui dulap fermecat… ci printr-o dramatică scenă generată pe calculator ce pare să dea tonul general al filmului.

Atmosfera de poveste a apus… în Narnia au trecut 1300 de ani şi peste tot domneşte dezastrul şi ameninţarea unor invadatori ce doresc să distrugă şi ultimele creaturi fantastice ale tărâmului. E plăcut să descoperi că filmul poate fi privit independent de predecesorul său… dar e foarte neplăcut să descoperi elemente mult prea comune cu seria Harry Poter, Lord of the Rings… şi chiar Shreck (avem parte de un şoricel spadasin remarcabil de similar cu Puss in the Boots).

Chiar dacă porneşte de la o sursă literară de calitate, povestea se dezvoltă anemic şi e repetitivă. Fraţii Pevensie şi prinţul Caspian fiind prinşi mai mult într-o atmosferă de joc video în care contează doar un singur lucru… distrugerea inamicilor. Atmosfera, deşi războinică e monotonă… singura progresie fiind cea a mărimii bătăliilor, ce până la urmă nu se evolueaza în ceva cu adevărat epic.

Cu toate neajunsurile Cronicile din Narnia: Printul Caspian e totuşi un film solid, bine realizat ce nu o sa îi dezamăgească pe plătitorii de bilete. Păcat că avem parte prea puţină poveste pentru toate vărstele… şi de prea mult blockbuster pentru adolescenţi. Şi dacă nu puteam avea parte de artă… măcar avem parte de divertisment de cea mai bună calitate.

Subtitrare aici (regieLive)

P.S.
Aluziile religioase... crestine sau pagane nu m-au deranjat atat de tare pe cat segregarea: accente britanice = tipii buni, accente mediteranee = tipii rai ce merita sa moara. It sucks... big time!

Cu toate acestea locul I la categoria "uncool" ii revine lui Lucy... ce la finalul ultimei batalii isi foloseste sticluta minunata ce reinvie si vindeca doar pentru cateva creaturi norocoase. Mie chestia asta mi-a lasat un gust amar...


Citeste tot articolul si Comentariile!

28 mai, 2008

(2005) The World's Fastest Indian (Cel mai rapid motor din lume) -8/10

Neîncredere, puţină suspiciune… priviri ironice asta e prima impresie pe care ţi-o provoacă povestea cam banală din The World's Fastest Indian. Asta simt şi cei care îl întâlnesc prima oară pe bătrânul Burt Munro, jucat magnific de un Anthony Hopkins ce realizează un adevărat miracol: transformă un film lent, plictisitor şi dulcegăros… într-o poveste ce trebuie văzută. Farmecul, candoarea, umorul şi sinceritatea dezarmantă cuceresc până la urmă totul.

USA, Noua Zeelandă/ Engleza/ min 127

Am început să urmăresc din greşeală acest film, răzând din când în când… de cât de slăbuţ părea să fie un film în care Anthony Hopkins părea să fi aterizat din greşeală. Gândeam că mă mai uit puţin, mă mai distrez… şi după câteva minute îl închid… şi asta o să fie totul.

Apoi am realizat… că aşa îl privesc toţi pe Burt Munro, bătrânul entuziast ce îşi doreşte să doboare recorduri de viteză cu o motocicletă veche şi ruginită… de la începutul secolului XX. Iar pe măsură ce călătoria lui spre tărâmurile mitice ale vitezei acumula încercări şi obstacole, mi-a fost imposibil să nu mă las captivat… cucerit de film… şi de ceea ce a realizat Anthony Hopkins în el.

Din fericire… nu cunoşteam povestea lui Burt Munro (filmul e realizat după „fapte reale”) aşa că am reuşit să apreciez cu adevărat odiseea şi finalul superb al filmului. Un final cum greu mai găseşti în ziua de astăzi…

Un film pentru toţi cei care se consideră prea bătrâni pentru a îşi trăi viaţa… sau de a face ceea ce îşi doresc… şi a îşi împlini visele.

Subtitrare aici (regieLive)


Citeste tot articolul si Comentariile!

06 mai, 2008

Filme noi 2008

Acest articol e dedicat unui bun prieten ce isi pierde mai tot timpul nervii pe siteuri sau bloguri gen "filmesboi", "filmetari", "noifilmemari" etc... ce promit tot timpul cele mai noi si mai bune filme şi care există doar printr-o listă (veche proastă şi incompletă).


Omul a fost sincer cu mine şi mi-a zis ca nu prea are nevoie de toate informaţiile pe care le conţine o cronică de-a mea... pur si simplu vrea să ştie când urmează să apară filmele ce îl interesează cu adevarat: "fă şi tu o listă a lui danezia şi gata!"

Mi-am dat seama seama că are dreptate... urmează să apară în acest an contiunuări extrem de aşteptate: de la Harry Poter la Batman. Ce să mai zic de Mumia, Indiana Jones, Hulk, Cronicles of Narnia, X-Files, Hellboy etc... sau filme inspirate după binecunoscute jocuri ca Max Payne sau Far Cry.

Aşa că am făcut o pagină numai bună de dat ca link... cand vine vorba cu adevarat de filme noi. Aveam şi eu nevoie de ea pentru a fi pregătit să fac cronici fulger mai ales că mă enervaseră şi pe mine paginile respective.

Lista e făcută combinând şi comparând informaţiile de pe IMDB, RottenTomatoes şi Wikipedia. Sper să vă placă, să o consideraţi utilă şi să o recomandaţi sau să linkuiţi spre ea astfel încât şi alţii să o descopere cu uşurinţă. Multumesc!

Filmele ce au premiera în acest an sunt trecute în listă în ordinea apariţiei, cu precizarea lunii şi a zilei. Am încercat de asemenea să prezint genul fiecărui film chiar dacă uneori informaţiile sunt foarte puţine.

Notă: Datele pentru ultimele 3 luni ale anului sunt orientative (premierele pot întârzia din variate motive), aceasta e o simplă listă ce nu indică sub nici un fel calitatea filmelor enumerate. Lista va fi completată, verificată şi corectată în fiecare lună.


IANUARIE (luna)

2 (ziua)

The Killing of John Lennon. Drama,

4

One Missed Call. Horror,

11

First Sunday. Comedie,

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. Fantezie, Drama,

The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie. Animaţie, Comedie,

18

27 Dresses. Comedie, Romantic,

Cloverfield. Horror, SF,

Mad Money. Comedie,

Cassandra's Dream. Suspans,

Day Zero. SF, Drama,

Teeth. Horror, Comedie,

25

How She Move. Dans, Dramă,

Meet the Spartans . Comedie,

Rambo. Acţiune,

Untraceable. Horror, Acţiune,

The Air I Breathe. Drama, Acţiune,


FEBRUARIE

1

Over Her Dead Body. Comedie, Romantic,

Strange Wilderness. Comedie,

The Eye. Horror,

Caramel. Drama,

8

Fool's Gold. Acţiune, Romantic,

Welcome Home, Roscoe Jenkins. Comedie,

How to Rob a Bank. Drama,

In Bruges. Acţiune,

Shrooms. Horror,

The Band's Visit. Drama, Comedie,

The Hottie and the Nottie. Comedie, Horror, J

14

Definitely, Maybe. Comedie, Romantic,

Jumper. SF, Acţiune,

Step Up 2 the Streets. Acţiune, Dans,

The Spiderwick Chronicles. Fantezie, Drama,

15

Diary of the Dead. Horror,

22

Be Kind Rewind. Comedie,

Charlie Bartlett. Comedie,

Vantage Point. Drama, Acţiune,

Witless Protection. Comedie,

The Counterfeiters. Drama,

The Signal. Horror,

29

Penelope. Comedie, Fantezie,

Semi-Pro. Comedie, Will Ferrell,

The Other Boleyn Girl. Drama, Istoric, Natalie Portman, Scarlet Johannson,

City of Men. Drama, Darlan Cunha, Douglas Silva

Chicago 10. Animaţie,


MARTIE

7

10,000 BC. Acţiune, Fantezie,

College Road Trip. Comedie,

The Bank Job. Acţiune,

CJ7. SF, Comedie,

Married Life. Drama,

Miss Pettigrew Lives for a Day. Drama,

Paranoid Park. Drama,

Snow Angels. Drama,

14

Horton Hears a Who!. Animaţie, Comedie, Jim Carrey, Steve Carell,

Doomsday. Horror, Acţiune,

Never Back Down. Acţiune,

Funny Games. Horror,

Sleepwalking. Drama,

21

Drillbit Taylor. Comedie,

Meet the Browns. Comedie,

Shutter. Horror,

28

21. Drama, Kevin Spacey, Laurence Fishburne

Run, Fat Boy, Run. Comedie,

Stop-Loss. Razboi, Drama,

Superhero Movie. Comedie, Leslie Nielsen,


APRILIE

4

Leatherheads. Sport, Comedie, Acţiune, George Clooney, Renée Zellweger,

Nim's Island. Fantezie, Comedie, Jodie Foster

The Ruins. Horror,

Shine a Light. Documentar, regia: Martin Scorsese, cu: The Rolling Stones, Buddy Guy, Jack White, Christina Aguilera

My Blueberry Nights. Drama,

11

Prom Night. Horror,

Smart People. Comedie, Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church

Street Kings. Acţiune, Keanu Reeves, Forest Whitaker,

Never Forever. Drama, Romantic,

18

The Forbidden Kingdom. Fantezie,

Forgetting Sarah Marshall. Romantic, Comedie,

Kiss the Bride. Comedie, Romantic,

Pathology. Acţiune,

Where in the World is Osama Bin Laden?. Documentar

Anamorph. Thriller,

The Life Before Her Eyes. Drama,

25

Baby Mama. Comedie,

Deception. Drama,

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay. Comedie,

Deal. Drama,

A Plumm Summer. Acţiune,

Rogue. Horror,

Then She Found Me. Drama,


MAI

2

Iron Man. Acţiune,

Made of Honor. Romantic, Comedie,

Redbelt. Sport, Acţiune,

Fugitive Pieces. Drama,

9

Speed Racer. Sport, Acţiune,

What Happens in Vegas... Comedie, Romantic, Cameron Diaz

16

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Fantezie,

22

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Acţiune, Fantezie, Harrison Ford, Cate Blanchett

23

Postal. Comedie,

War, Inc. Drama,

30

Sex and the City. Romantic, Comedie, Sarah Jessica Parker

The Strangers. Horror,


IUNIE

6

Kung Fu Panda. Animaţie, Comedie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Angelina Jolie, Lucy Liu,

You Don't Mess with the Zohan. Comedie, Adam Sandler

13

The Happening. Horror,

The Incredible Hulk. Acţiune,

20

Get Smart. Comedie, Romantic, Steve Carell, Anne Hathaway, Alan Arkin,

The Love Guru. Comedie, Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake

27

WALL-E. Animaţie, Romantic,

Wanted. Acţiune, Morgan Freeman, Angelina Jolie


IULIE

2

Hancock. Comedie, Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman

Kit Kittredge: An American Girl. Drama,

11

Meet Dave. Comedie, Eddie Murphy,

Hellboy II: The Golden Army. Horror, Selma Blair

Journey to the Center of the Earth 3-D. Acţiune,

18

The Dark Knight (Batman). Acţiune, Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman,

Mamma Mia!. Romantic, Meryl Streep, Pierce Brosnan,

Space Chimps. Animaţie,

25

Step Brothers. Comedie, Will Ferrell, Richard Jenkins,

The X-Files: I Want to Believe. Fantezie, David Duchovny, Gillian Anderson,

Brideshead Revisited. Drama,


AUGUST

1

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. (Mumia 2) Acţiune, Horror, Jet Li, Brendan Fraser,

He's Just Not That into You. Romantic, Comedie, Drew Barrymore, Ben Affleck, Jennifer Aniston,

The Rocker. Comedie,

Far Cry. Acţiune,

Swing Vote. Comedie, Kevin Costner, Paula Patton,

Midnight Meat Train. Horror, Bradley Cooper, Vinnie Jones, Brooke Shields,

8

Pineapple Express. Acţiune, Comedie,

The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Drama,

Repo! The Genetic Opera . Muzical, Paris Hilton, Bill Moseley,

15

The International. Drama, Naomi Watts,

Tropic Thunder. Acţiune, Comedie, Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr.,

Star Wars: The Clone Wars. SF, Acţiune, Tom Kane, Matthew Wood, Samuel L. Jackson

Mirrors. Horror,

19

Ghost Town. Fantezie,

22

The Accidental Husband. Romantic, Comedie, Uma Thurman, Isabella Rossellini,

Hamlet 2. Comedie,

The House Bunny. Comedie,

Wild Child. Comedie, Emma Roberts

Fly Me to the Moon. Animaţie, Comedie,

Bangkok Dangerous. Acţiune, Nicolas Cage, Charlie Yeung,

29

Babylon A.D. SF, Vin Diesel, Michelle Yeoh


SEPTEMBRIE

5

Vicky Cristina Barcelona ???? Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Javier Bardem, Rebecca Hall

Passengers. Drama, Anne Hathaway, Patrick Wilson,

12

Righteous Kill. Acţiune, Robert Deniro, Al Pacino, John Leguizamo,

Burn After Reading. Comedie, George Clooney, Brad Pitt, John Malkovich, Tilda Swinton, Richard Jenkins

Blindness. Drama,

19

Lakeview Terrace. Drama, Samuel L. Jackson, Patrick Wilson,

Nothing But the Truth. Acţiune,

My Best Friend's Girl. Comedie,

Taken. Acţiune,

26

Death Race. Sport, Acţiune, Horror,

Beverly Hills Chihuahua. Comedie, Drew Barrymore, Jamie Lee Curtis, Andy Garcia,

27

Eagle Eye. Acţiune,


OCTOMBRIE

3

RocknRolla. Comedie, Tom Wilkinson, Ludacris

Nick and Norah's Infinite Playlist. Comedie,

The Express. Drama,

Nights in Rodanthe. Drama, Romantic,

Possession. Drama,

10

City of Ember. Fantezie, Bill Murray,

Body of Lies. Acţiune, Leonardo DiCaprio, Russell Crowe

Mama, I Want to Sing!. Muzical, Ciara, Lynn Whitfield,

The Women. Comedie, Annette Bening, Meg Ryan, Eva Mendes, Debra Messing,

Soul Men. Comedie, Samuel L. Jackson, Bernie Mac, Jennifer Coolidge, Isaac Hayes

17

Scanners. Horror, SF,

The Lonely Maiden. Comedie, Christopher Walken, Morgan Freeman

Max Payne. Drama, Acţiune, Horror, Beau Bridges, Ludacris

Flash of Genius. Drama,

The Secret Life of Bees. Drama, Dakota Fanning, Queen Latifah, Alicia Keys, Jennifer Hudson,

24

High School Musical 3: Senior Year. Muzical, Comedie,

Saw V. Horror,

Igor. Comedie, Animaţie,

31

Zack and Miri Make a Porno. Comedie, Craig Robinson


NOIEMBRIE

7

Quantum of Solace (James Bond). Acţiune, Drama, Daniel Craig, Judi Dench,

Madagascar: Escape 2 Africa. Animaţie, Comedie, Ben Stiller, David Schwimmer, Chris Rock, Andy Richter, Sacha Baron Cohen

Changeling. Acţiune, Drama, Angelina Jolie, John Malkovich, Geoff Pierson,

14

Australia. Drama, Romantic, Nicole Kidman, Hugh Jackman,

21

Harry Potter and the Half-Blood Prince. Fantezie, Acţiune, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson,

26

Four Christmases. Romantic, Comedie, Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Sissy Spacek, Mary Steenburgen, Kristin Chenoweth, Robert Duvall

Bolt. Animaţie, Comedie, John Travolta


DECEMBRIE

5

Frost/Nixon. Drama,

Doubt. Drama, Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Viola Davis

Punisher: War Zone. Acţiune,

12

Youth in Revolt. Comedie, Amy Wilken

Twilight. Horror,

The Day the Earth Stood Still. SF, Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates

The Reader. Drama, Kate Winslet

19

Revolutionary Road. Drama, Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Michael Shannon

The Tale of Despereaux . Animaţie, Dustin Hoffman, Emma Watson, Christopher Lloyd, Matthew Broderick

Yes Man. Comedie, Jim Carrey,

Marley & Me. Comedie, Jennifer Aniston, Owen Wilson

Defiance. Razboi, Drama, Daniel Craig, Jamie Bell

The Curious Case of Benjamin Button. Drama, Brad Pitt, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Elle Fanning

25

Bedtime Stories. Fantezie, Comedie, Adam Sandler, Keri Russell, Courteney Cox, Lucy Lawless,

26

9. Animaţie, Comedie, Elijah Wood, Christopher Plummer,

Citeste tot articolul si Comentariile!
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.