31 martie, 2008

Filme (gu) noi 2008 (III)

Pentru a nu irosi 2 ore bune de somn, plimbare… sau uitat in gol, ar fi bine sa evitaţi următoarele filme. Ele reprezintă cele mai proste premiere ale lunii Martie (o lună din nefericire la fel de secetoasă in filme bune).

Pentru filme noi decente, sau chiar bune, vă invit să exploraţi cu atenţie secţiunea FILME NOI a acestui blog.

Superhero Movie

IMDB 4,1/10; Rottentomatoes 20%; GEN: Comedie,

Premiera in Romania 28.03.2008

Vestea bună e că Superhero Movie e mai decent decât mizeriile numite: Date Movie, Epic Movie sau Meet The Spartans, vestea proastă e ca suntem tare de parte de Scary Movie. Dar dacă ţi-au plăcut primele 3 filme enumerate mai sus… nu ai nici o scuză să îl ratezi şi pe acesta. Ai grijă totuşi la „brain rot”

Superhero Movie ar vrea să fie o parodie după Spiderman + alte filme cu super-eroi… Ori parodie nu prea faci, dacă pui la un loc zeci de poante cam obosite şi lipsite de minte (bine măcar că unele sunt amzante)…
U need bra!nz ca să faci cu adevărat o parodie… Şanse să văd acest film: surprizător de mari: sunt aproape sigur că o să îl văd pe la cineva… din greselă

Subtitrare aici (waiT)

Shutter

IMDB 5,0/10; Rottentomatoes 7%; GEN: Horror, remake cretin după film Asiatic ™

Premiera in Romania 09.05.2008


Filmul acesta e atât de prost încât nici nu merită să vorbim despre el. Vă fac doar o recomandare… pelicula originală Thailanda 2004. Şanse să văd Shutter 2008: 0%

Subtitrare aici (RegieLive)



Drillbit Taylor

IMDB 6.1/10; Rottentomatoes 26%; GEN: Comedie,

Premiera in Romania 20.06.2008


Această comedie despre bătăuşi şi tocilari… nu prea a fost pe placul criticilor, însă publicul ţintă… adolescenţii par să fie satisfăcuţi de ceea ce oferă filmul. Aş vrea să pot spune că o să investighez problema… dar din păcate am restanţe uriaşe la capitolul filme de văzut aşa că 0% şanse să îl văd şi pe acesta.

Subtitrare aici (waiT)


Never Back Down

IMDB 4.6/10; Rottentomatoes 26%; GEN: Dramă, Cafteală

Premiera in Romania ? poate luni seara pe ProTV

În mod clar… filmul acesta se adreseaza adolescentilor: povestea e doar o scuză pentru cafteli după cafteli, fete cât mai dezbrăcate, maşini tari… petreceri, bling, bling… Atat de plin de clişee încât poţi să te distrezi la nebunie râzând la cât de prost poate fi acest film!

Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (waiT)


Citeste tot articolul si Comentariile!

25 martie, 2008

Pentru Uniunea Producătorilor de Fonograme din Românica (TM) cu dragoste!

In timp ce Sopcastam ProTv ; ) si aşteptam cu nerăbdare fantasticele ştiri sportive... am fost tare speriat de un clip publicitar în care nişte prieteni idioţi îi fac o supriză deosebită unui nenea piratu cu unşpe LCD-uri. La final se zicea că omu o fost norocos... da oricum pe final tot veneau mascaţii şi îl băgau la dubă. Clipul e un kkt greţos... prost ca noaptea.

Eu unul nu înţeleg de ce UPFR se ia după RIAA şi MPAA preluând tactici teroriste.
100% din utilizatorii casnici de PC-uri piratează (măcar o dată), aşa că mi se pare o tâmpenie să ameninţi bieţii oamenii cu închisoarea. Lume la locul ei, plătitoare de taxe şi impozite, ce deseori nu are parte de nici măcar un cinematograf în judeţul lor.

Dacă tot ameninţă copii cu mascaţii.... măcar să o facă până la capăt, cu un clip mai pe măsură:

Citeste tot articolul si Comentariile!

21 martie, 2008

The Bucket List (Ultimele dorinţe) -6/10

Jack Nicholson şi Morgan Freeman joacă fără cusur nişte roluri lipsite de originalitate, într-un film cam prea plăcut de urmărit, dacă e să analizăm cum trebuie subiectul. Premisa e cel puţin chestionabilă… scenariul varză… şi totuşi filmul curge frumos şi bine… atâta timp cât eşti dispus să te laşi manipulat de o poveste ce nu are nici o legătură cu realitatea.

USA/ Engleza/min. 97, în România din 28 Martie

Jack Nicholson şi Morgan Freeman îşi joacă propriile clişee în această aberaţie siropoasă despre viaţă şi… cum trebuie să trăieşti pentru a nu regreta sosirea morţii. Primul e un milionar excentric extrem de antipatic, al doilea… eterna persoană ce nu îşi valorifică potenţialul (înfricoşător de inteligentă, ponderată şi plină de emanaţii filozofice). Personajele sunt neplăcut de familiare… ceea ce nu dă prea multe speranţe poveştii, mai ales dacă ştim deja că amândoi bătrâneii sunt pe moarte şi că urmează să devină buni prieteni.

Ideea e în sine tâmpită (moartea e probabil cel mai minunat lucru ce ţi se poate întâmpla atâta timp cât soarta îţi este împărtăşită de un milionar nebun). Dar ideea transformată în scenariu e absolut dezastruoasă, un semn clar că greva scenariştilor (celor mici, mulţi şi plătiţi mizerabil) a avut efecte devastatoare asupra filmului. Pe mine povestea m-a pierdut repede după succesiunea rapidă sky-diving, tatuaje… distrugerea unor maşini clasice. (why Freeman , why?)

Continuarea e la fel de lipsită de sens: facem înconjurul lumii, efectele speciale ne asigură că totul se întâmplă într-un studio verde (sau albastru) si suntem bombardaţi cu o doză substanţială de filozofii superficiale. De altfel şiruri de cuvinte frumoase dar găunoase ne oferă din când în când câte o chifteluţă de proporţii legendare (aşa cum ar fi confuzia fulger-meteorit, în cazul câinelui mort la Nahkla).

În concluzie filmul poate fi definit doar ca bine jucat şi extrem de neinspirat. Pe de altă parte The Bucket List nu are cum să nu placă. E simplu, dulce, drăguţ şi superficial… la fel ca o blondă frumoasă îmbrăcată în roz, într-o zi superbă de primăvară.

Subtitrare aici (RegieLive)


Citeste tot articolul si Comentariile!

19 martie, 2008

(2006) Outsourced -8/10

Despre globalizare se pot spune multe, însă destul de rar poţi să vezi un film care să trateze atât de interesant problema ciocnirii dintre culturi… O comedie amuzantă… plină de romantismul, misterul şi explozia de culoare a subcontinentului Indian.

USA/ Engleza, Hindusă/min. 103

Todd este un manager mic… într-o firmă mare şi lipsită de scrupule ce vinde nimicuri patriotice kitchoase (produse în China) americanului mediu. Inevitabil, întregul său departament de vânzări este concediat pentru ca activitatea să fie subcontractată unei firme indiene. Şi pentru ca umilinţa să fie completă…, Todd este obligat să îşi şcolească înlocuitorul, la faţa locului, înainte de a fi şi el dat afară.

Pare un coşmar, însă călătoria în India îi va aduce lui Todd mai multe decât şi-ar fi imaginat vreodată… se va regăsi pe sine, va descoperi… o ţară şi o cultură care îl va lăsa facinat… şi poate chiar dragostea vieţii.

Filmul e amuzant, drăguţ şi fascinant… mai ales prin simplitate şi sinceritate. Poate că i-ar reproşa o oarecare uşurinţă şi superficialitate în abordarea unui subiect destul de dificil, dar poate că acesta era singurul mod prin care povestea putea fi spusă fără nici un fel de încrâncenare.

Filmul e jucat bine… şi chimia dintre personajele principale e evidentă şi depăşeşte ceea ce vedem de obicei în filmele romantice. Momentele amuzante sunt multe şi extrem de reuşite. Pare o alegere perfectă pentru o seară cu adevărat deosebită.

Subtitrare aici (Opensubtiles Engl)


Citeste tot articolul si Comentariile!

18 martie, 2008

The Eye (Ochii *!?!) -5/10

În mod surprinzător acest remake nefericit al unui horror din Hong Kong (2002) nu este distrus în totalitate de prestaţia Jessicăi Alba. Din nefericire chiar dacă avem parte de momente tensionate şi de atmosferă lugubră propice… în mare parte din film nu se întâmplă mare lucru… iar sperieturile sunt rare… şi slăbuţe.

USA / Engleza/ min 98, în România din 21 martie.

Nu prea trebuie să ceri prea multe de la un film horror ce o are în prim plan pe Jessica Alba. Triumful ei spectaculos la ultima ediţie a Zmeurelor de Aur ne spune clar în ce clasa de filme se specializează fetişcana asta.

Însă în The Eye… fata nu joacă prea prost, aşa că de data asta frumusetea mai compensează din lipsa de talent şi rezultă un film… aproape suportabil. Mi-a plăcut şi mi-a ridicat puţin tensiunea scena cu fantoma din lift… aia a fost ok, în rest nu mi prea am avut parte de cine ştie ce sperieturi.

În concluzie… un film destul de plictisitor şi neinspirat ce din fericire durează doar 90 şi ceva de minute şi nu are nesimţirea de a cere prea mult de la premisa ridicolă. Poate merge în lipsă de orice altceva.

Subtitrare aici (regieLive)


Citeste tot articolul si Comentariile!

10 martie, 2008

Filme noi 2008 (III, 1)

A venit primăvara, greva scenariştilor s-a terminat şi miroase deja a filme bune … sau cât de cât interesante. Deocamdată să vedem ce filme noi ne-a rezervat acest început de martie!

Pentru a vedea toate filmele noi ale acestui început de an (bune, decente…dar mai ales îngrozitor de proaste) vă invit să exploraţi cu atenţie secţiunea FILME NOI a acestui blog.

10.000 B.C. (î. Cr.)

IMDB 5.6/10; Rottentomatoes 7%; GEN: Aberaţii, Acţiune, Blockbuster

Premiera in Romania 15.03.2008

Acest film gunoi ™, a avut încasări de peste 35 de milioane în prima săptămână de la lansare. Îi urez prăbuşire plăcută!

College Road Trip

IMDB 3,4/10; Rottentomatoes 14% ; GEN: Comedie,

Premiera in Romania: dacă ar fi după mine NICIODATĂ

În faţa ofensivei 10.000, Disney nu putea răspunde decât cu propriul său film gunoi ™, o comedie slabă de tot despre o liceană deşteaptă foc ce străbate SUA, împreună cu tatăl său super protectiv (Martin Lawrence), în căutarea colegiului perfect. Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (waiT)

The Bank Job (Jaful de pe Baker Street)

IMDB 7.8/10; Rottentomatoes 77%; GEN: Acţiune

Premiera in Romania 28.03.2008

Un film de acţiune ce se merită văzut! Nu de alta dar britanicii nu se joacă când vine vorba de făcut filme. Ne putem aştepta la o chestie nepretenţioasă, cât se poate de realistă şi plină de suspans şi imaginaţie. Şanse să văd acest film:100%

Subtitrare aici (waiT)



Miss Pettigrew Lives for a Day

IMDB 7.0/10; Rottentomatoes 74%; GEN:Comedie, Dramă.

Această comedie plasată în anii 30, are ceva din aerul clasicei Cenuşărese. O guvernantă concediată pe nedrept pătrunde în lumea celor frumoşi şi bogaţi… şi într-o vâltoare de evenimente imprevizibile ce au loc într-o singură zi. Sincer pare un film… mai mult pentru fete. Aşa că deocamdată (în pofida părerilor ok ale criticii) şansele de a vedea acest film sunt de 50%


Subtitrare aici (waiT)


Semi-Pro

IMDB 6.1/10; Rottentomatoes 22%; GEN: Comedie, Parodie, Sport

Premiera in Romania 09.05.2008

O comedie cu Will Ferrell ce parodiază filmele despre sport, dar care nu rupe gura târgului când vine vorba de râsete. Totuşi momentele amuzante nu par să lipsească… aşa că filmul acesta nu merge la gunoi. Şanse să văd acest film:75% (în cazul în care nu găsesc ceva mai amuzant de văzut)

Subtitrare aici (waiT)



Penelope

IMDB 7,6/10; Rottentomatoes 54%; GEN: Comedie, Romantic

Premiera in Romania ?

Ciudăţenia filmului acesta nu constă neapărat în povestea unei fete cu rât de porc ce trebuie să îşi găsească prinţul… ci mai mult în faptul că această producţie din anul 2006 ajunge de abia acum pe ecrane! Un basm modern.. ce mă sperie prin premisa dubioasă rău. Să zic totuşi că ar merge ca o comedie romantică. Şanse să văd acest film:75% (în caz de urgenţă şi în lipsă de altă comedie romantică)

Subtitrare aici (regieLive)



The Other Boleyn Girl

IMDB 6.9/10; Rottentomatoes 40%; GEN: Dramă, Romantic.

Premiera in Romania … după Cinemagia undeva prin August!

Producătorii promit o dramă istorică plină de senzualitate, intrigi şi romantism. O rivalitate între două fete „fierbinţi” ce ar face orice pentru a cuceri inima regelui Angliei. Din nefericire se pare că avem parte doar de o peliculă ce are toate calităţile artistice ale unei telenovele L. Şanse să văd acest film sunt: 25%

Subtitrare aici (waiT)



Citeste tot articolul si Comentariile!

09 martie, 2008

Expeditia Roblogfest 2008

Mi-am propus ca in seara asta sa trec prin toate blogurile nominalizate in turul II la Roblogfest 2008 ca sa imi indeplinesc indatorirea cetateneasca de locuitor al blogosferei romanesti... si sa pot vota cu constiinta impacata!

Mi-am propus... sa las un comentariu de fiecare data cand vad ceva interesant... si demn de remarcat (si sa servesc un pahar odata cu scrierea comentariului).

Daca o sa ma grabesc... o sa apuc sa termin trebusoara inainte sa ma pilesc serios si la cote de avarie.

Apropo, cati sfinţi trebuie cinstiti astazi? 40 sau 44? Nu mai am nici o idee... hccc!...

Citeste tot articolul si Comentariile!

10,000 B.C.(i.Chr) -5/10

„OMG!!!, LOL!!!... Sigur că da…, Ei pe naiba…” acestea sunt singurele reacţii pe măsura acestui film. Or fi ele luptele cu mamuţi, pisicuţe & păsărici uriaşe distractive… dar nu poţi să ierţi câtă idioţenie poate să conţină 10.000. Filmul e lipsit de suflet, creier… fantezie şi imaginaţie, aşa că trebuie să se fure la greu din Apocalypto şi 300.

USA, Noua Zeelandă/ Engleza/ min 109, în România din 14 martie.

Nu v-aş recomanda să vedeţi acest film la cinema… decât poate dacă vă doriţi ca banii voştri să încurajeze producţia altor cretinătăţi de teapa lui 10.000 B.C. Ştiţi prea bine cum să vă potoliţi curiozitatea cu privire la acest film ; )… şi sunt sigur că marea voastră majoritate o să ajungeţi la aceeaşi concluzie ca şi mine: nu se merită! Minorităţii mici, vocale şi a dreaq îi recomand să vadă Apocalypto şi 300 înainte de a deschide gura şi a zice cât de „adevărat şi tare” e acest film.

Suntem în anul 10.000 înainte de Cristos şi numai dinozaurii, omuleţii verzi şi Paris Hilton nu bântuie pământul. În rest avem cam de toate într-o ameţeală ce ignoră orice fel de realitate istorică, biologică, geografică, antropologică sau climatologică şi care devine atât de penibilă încât nu prea poate să îi convingă nici pe cei mai creduli (asta dacă au terminat clasa a opta).

Din păcate singurele chestii cool din tot filmul sunt mamuţii, dar din fericire… acesta e şi singurul lucru care ne interesează cu adevărat: să vedem bătălia dintre oameni şi mamuţi. Poate că şi de asta totul e ok la începutul filmului, avem parte de o super-vânătoare de mamuţi, oamenii primitivi sunt destul de credibili (chiar dacă au bărbile aranjate, danturi perfecte şi vorbesc engleza) şi povestea pare … interesantă.

Dar realizatorii acestui film nu se puteau mulţumi cu atât… şi această parte bună nu e decât un preludiu pentru o poveste ireal de fantastică şi plină de aberaţii. O fi el acesta un blockbuster plin de fantezie… dar pe mine m-a pierdut cu totul atunci când omuleţii au început să se bată în junglă cu nişte curcani uriaşi :D!!! De acolo am cam început să râd fără limite de tâmpeniile nemăsurate de film… şi să apreciez doar scenele de acţiune şi bătăliile!

Finalul e oricum enorm de distractiv, cu o scenă impresionantă de luptă printre piramide, ce culminează cu o imitaţie perfectă a finalului din 300… până la un anumit punct. Aşa aflăm că bietul Leonidas are ţinta mai slăbuţă, când vine vorba de omorât zei, decât vânătoraşul nostru de mamuţi. Poate că î-aş fi dat filmului acesta o notă mai mare… dacă nu m-ar fi supărat enorm această furăciune pe faţă… şi mica înviere din morţi ce ne oferă prilejul unui Happy End chiar mai de kkt decât tot filmul.

În concluzie, MERGE la distracţie şi la panaramă, dar doar atât. E distractiv atâta timp cât te interesează mamuţii, scenele de acţiune… şi poţi privi cu îngăduinţă idioţeniile. În rest filmul e prea cretin pentru a fi luat în serios… şi o să fie sursă de parodii şi glume pentru multă vreme de acum încolo!

Subtitrare aici (regieLive)


Citeste tot articolul si Comentariile!

08 martie, 2008

I Am Legend (Legenda Vie) -7/10 (+ finalul alternativ 8/10)

Pentru două treimi din film, Will Smith joacă captivant de bine în rolul ultimului om de pe Pământ. E minunată această descriere a singurătăţii… şi filmul e superb… cu excepţia ultimei jumătăţi de oră ce este tipic Hollywoodiană şi care culminează cu un final dubios.

USA/ Engleza/ min 101

Un singur lucru face cu adevărat bine venită această a treia adaptare a romanului omonim… Will Smith.

Şi o să mă opresc puţin asupra cărţii… chiar dacă nu sunt Bookblog. I Am Legend a fost scrisă în 1954 de către Richard Matheson şi este cartea din care au evoluat toate poveştile şi filmele moderne cu vampiri şi zombies. E o carte genială… cu un final pe măsură… ceea ce nu se poate spune despre ecranizările ei.

În „The Omega Man” povestea e folosită pentru a ataca religia… în anul 2008, mesajul e în direcţia inversă (cel puţin în versiunea finalului A): ştiinţa e diabolică şi salvarea e mijlocită doar de Dumnezeu. Cărţii îi lipsesc astfel de abordări primitive… ci în ea se dezvăluie subtil dar devastator motivele pentru care… protagonistul ei intră în mitologie. (spre deosebire de frazele sforăitoro-idioate din finalul A al filmului).

Ok, destul cu aberaţiile şi să revenim la filmul nostru. Pentru o oră… filmul se desfăşoară superb, credem rapid premisa… o acceptăm fără rezerve şi ne trezim înţelegând o lume apocaliptică… aproape pustie la suprafaţă, dar a cărei subterane întunecoase sunt populate de „infectaţi” zombie-vampir ce transformă nopţile în coşmare. Din păcate sunt câteva momente în care efectele speciale dezamăgesc… mai întâi la capitolul căprioare şi ulterior… pentru restul filmului la capitolul zombies. Nu ştiu de ce, dar CGI infectaţilor… e absolut neconvingător şi oricine îşi poate da seama „că e făcut pi calculator”.

Will Smith îşi joacă perfect rolul, şi îmi aduce aminte de aceeaşi nebunie creată de singurătate pe care a redat-o şi Tom Hanks în Naufragiatul. Pot chiar să afirm că Smith face un rol mai bun… pe care nu cred că o să il vedem răsplătit cu vreo nominalizare, având în vedere lansarea timpurie a filmului şi faptul că acest gen de producţii e privit cu dispreţ de Academie.

Şi dispreţul poate că e de înţeles având în vedere descinderea în blockbuster tipic a filmului pe ultimele aproape 40 de minute. Cum a început „acţiunea” cum mi-a venit somnul şi am început să verific…cu insistenţă cam cât mai este din film. Apoi a venit finalul… ce nu are nici o legătură cu pelicula (se pare că a fost ales după nişte vizionări de probă). Finalul B de care am vorbit în postul de mai jos… reflectă mai bine filmul şi spiritul poveştii.

Finalul B, ne face să înţelegem mai bine motivele pentru care infectaţii noştri s-au supărat aşa de rău pe doctorul Neville. Nu implică nimic religios… însă e melodramatic şi foarte prost raportat la carte. Finalul A (cel pe care îl vedeţi în film) e pur şi simplu mizerabil…

...dar dacă No Country for Old Men poate să ia Oscarul cu o mega-tâmpenie de final… ce să mai cerem de la un biet blockbuster?

Subtitrare aici (regieLive)


Citeste tot articolul si Comentariile!

06 martie, 2008

Un final mai bun pentru I am Legend?

All the credits go to the uploader and the Bad Astronomy Blog. Amazing blog!
Care este părea voastră... finalul acesta e mai bun decât cel pus în film?

Ştim prea bine... că pelicula nu face deloc cinste cărţii, dar poate că finalul acesta se potriveşte mai bine filmului.

Cred că ghiciţi faptul că o să urmeze cronica lui I am Legend... asta să zic că e doar încălzirea!

Citeste tot articolul si Comentariile!

01 martie, 2008

Filme noi 2008 (II)

Acest articol încheie micul serial în care am încercat să vă prezint cele mai relevante filme ale începutului de an. Două luni dezastruoase ce te fac să te bucuri din toată inima că a venit 1 Martie!


Pentru a vedea toate filme noi din ianuarie şi februarie (bune, decente…dar mai ales îngrozitor de proaste) vă invit să exploraţi cu atenţie secţiunea FILME NOI a acestui blog.

Untraceable (Crime Online* !?!)

IMDB 6,1/10; Rottentomatoes 16%; GEN: Thriller, Horror

Premiera in Romania 22.02.2008

Pentru un film horror lansat în luna Februarie, Untraceable nu e nici pe departe exagerat de prost. Premisa e interesantă… şi sunt curios dacă e şi validă din punct de vedere tehnic. Din nefericire greva scenariştilor a lăsat urme adânci… şi finalul e puţin cam tâmpiţel. Din fericire am auzit că filmul e mai bun ca Saw III aşa că şansele de a vedea acest film sunt de 100%

Subtitrare aici (RegieLive)

Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert

IMDB 3,3/10; Rottentomatoes 68% (WTF guys!!!); GEN:Muzical,

Fanii showului de pe Disney Channel vor fi încântaţi. Toţi cei care au împlinit 10 ani… sunt rugaţi să se ferească, şi să îşi ferească copii de prostiile comerciale ale celor de la Disney . Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (waiT forever)

The Eye (Ochii*!?)

IMDB 5,0/10; Rottentomatoes 19%; GEN: Horror,

Premiera in Romania 21.03.2008

Un film de groază cu Jessica Alba… care să nu fie infect? Se pare că da… chiar dacă susnumita varză îşi dă silinţa să demoleze şi acest film. Încă o adaptare cretinofilă a unei capodopere asiatice. Dacă idioţii de la Hollywood continuă în ritmul acesta… mă apuc de văzut filme Chineze, Japoneze şi Coreene.

Subtitrare aici (RegieLive)

Jodhaa Akbar

IMDB 7,8/10; Rottentomatoes 67%; GEN: Drama, Indian, Istoric.

Nu puteam să închei această enumerare a filmelor începutului de an, fără tradiţionalul film indian pe care nu o să apuce să îl vadă nimeni. O film istoric… filmat în stil mare! Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (waiT)


Citeste tot articolul si Comentariile!

Filme (gu) noi 2008 (II)

Acestea sunt cele mai proaste filme ale lunii Februarie, producţiile campioane ale plictiselii, prostului gust sau a lipsei de imaginaţie. Gunoaie promovate agresiv ce nu merită nici timpul şi nici banii voştri.


Pentru filme noi decente, sau chiar bune, vă invit să exploraţi cu atenţie secţiunea FILME NOI a acestui blog.

Witless Protection

IMDB 1,7/10; Rottentomatoes 0%; GEN: Comedie,

Filmul ăsta face ca toate producţiile anterioare cu Larry the Cable Guy să pară nişte capodopere clasice. Problema nu e că umorul e primitiv (de nivelul lui Homo erectus) … ci pur şi simplu faptul că e plictisitor şi fără haz. Şanse să văd acest film: mă paşte curiozitatea de a vedea un film cu adevărat prost!

Subtitrare aici (waiT)

Meet the Spartans (Întâlnire cu spartanii)

IMDB 2,5/10; Rottentomatoes 3%; GEN: Comedie, Parodie,

Premiera in Romania 22.02.2008

Trebuie să ai câteva doage lipsă ca să dai bani pentru a vedea acest film. Meet the Spartans este de o idioţenie fenomenală total lipsită de… gust, poante bune şi umor. E chiar jenant să faci un film mai cretin decât lucrurile pe care le parodiezi. Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (RegieLive)

Şi totuşi… dacă tot vă paşte curiozitatea… urmează cele mai amuzante momente ale filmului. Câteva minute… care vă pot salva 2 ore din viaţă.





Strange Wilderness

IMDB 5,3/10; Rottentomatoes 0%; GEN: Comedie,

Cel mai probabil, filmul acesta devine amuzant doar după ce fumezi iarbă… e până la urmă un „stoner film”… chiar dacă unul remarcabil de idiot. Măcar e mai puţin cretin decât Meet the Spartans. Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (waiT)



Over Her Dead Body

IMDB 4,3/10; Rottentomatoes 11%; GEN: Comedie, Romantic,


Chiar dacă nu e oribil de prost (adică pe măsura filmelor prezentate mai sus), Over Her Dead Body se duce şi el la gunoi de dragul Evei Longoria… şi pentru că reprezintă, încă o mică bucată de r4h47, ce se adaugă mormanului mare şi mirositor al genului mediocru numit: Comedie Romantică. Şanse să văd acest film: 0%

Subtitrare aici (waiT)



Citeste tot articolul si Comentariile!

Sunteti cei mai tari! Va multumesc!

danezia e în turul II la Roblogfest 2008, la categoria: Cel mai bun blog de divertisment (şi a supravieţuit si la Cel mai bun blog de cultural... versiunea jurizată)


Nu cred ca e un bug, chiar daca... in lista de aici sunt 21 de bloguri (probabil că la cât sunt de norocos, am intrat pe ultimul loc la egalitate cu cineva de pe acolo).

In mod sigur nu am cel mai bine scris blog, sub nici o forma nu e cel mai bun... dar se pare ca sunt distractiv*!!!

(* .... NOT!)
Şi pentru că lista e aleatorie... o să îmi imaginez că am ieşit pe primul loc şi nu o să mulţumesc nici academiei, nici familiei şi nici prietenilor:

Îţi mulţumesc ţie, cel care mă citeşti... mai rar sau mai des.

Îţi multumesc pentru că revii pe aici, pentru că ai chef să comentezi, şi pentru că îmi suporţi postările scrise în grabă (recrise de atâtea ori până când nu se mai inţelege nimic... şi încep să apară comentariile ce vizează relaţia mea dificilă cu limba română :p)

Îţi multumesc pentru că eşti alături de mine şi pentru că ai avut răbdarea şi interesul să mă votezi.

Cât despre prieteni şi familie (se ştiu ei...) mulţumirile vin x2. Şi prin intermediul blogului... cât şi face to face...

Hmm... şi cine ştie, poate o să ne vedem la Bucureşti.

P.S.
Ma simt foarte onorat de faptul ca am ramas si in sectiunea jurizata pentru cel mai bun blog cultural. E super! Multumiri juriului pentru indulgenta!

Citeste tot articolul si Comentariile!
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.